باسکول جاده ای چیست؟

باسکول جاده ای از بزرگترین و صنعتی ترین دستگاه های توزین الکترونیک است، که برای محاسبه وزن بار در خودروهای سبک و سنگین مانند کامیون ها، تریلرها، خاورها و واگن های باربری طراحی و تولید شده است. ظرفیت توزین در انواع باسکول جاده ای معمولا از ۷ تن (نیسان کش) شروع می شود و تا ۲۰۰ تن (توزین واگن قطار) ادامه پیدا می کند. و می تواند تمام صنایع حمل و نقل و ریلی را پوشش دهد. باسکول جاده ای از بادوام ترین انواع باسکول صنعتی است، که اگر در زمان های مناسب سرویس شود، طول عمر آن ها به بیش از بیست سال هم می رسد. باسکول جاده ای قادر است در تمام شرایط آب و هوایی و محیط های صنعتی بی وقفه به فعالیت خود ادامه دهد.

اجزای تشکیل دهنده باسکول جاده ای

باسکول جاده ای ساختار پیچیده تری نسبت به باسکول های صنعتی مورد استفاده در کارخانه ها و صنایع تولیدی دارد، و فرایند نصب آن ها هم فرایندی زمان بر است، که باید بسیار دقیق و حساب شده صورت پذیرد. پلتفرم یا کفی صنعتی، لودسل، فونداسیون، جعبه تقسیم، نمایشگر (اندیکاتور) و پرینتر اجزاء تشکیل دهنده یک باسکول جاده ای هستند، که تعداد، نحوه نصب و الگوی اجرای آن ها متناسب با ظرفیت باسکول جاده ای تغییر می کند. اولین مرحله در نصب یک باسکول جاده ای گودبرداری است، که این مرحله باید متناسب با ابعاد و نقشه اصلی باسکول انجام شود. در مرحله دوم نوبت به فونداسیون دستگاه می رسد، که شامل مجموعه ای بسیار مستحکم از کلاف های فلزی به هم پیوسته است، که فضاهای میانی آن با بتن پر شده، و با قرارگیری در زیر صفحه پلتفرم، فشار ناشی از وزن بار را کاهش داده و مانع از نشست و فرورفتن آن به داخل زمین می شود. از مهمترین وظایف فونداسیون می توان به قرارگیری صحیح باسکول در محل نصب، و انتقال صحیح بار به زمین اشاره کرد. لازم به ذکر است، که پیاده سازی این مرحله بسیار مهم است و تا ۳۰ درصد در دقت انواع باسکول جاده ای تاثیر می گذارد.

در باسکول جاده ای لودسل ها زیر پلتفرم و درون فونداسیون باسکول قرار گرفته اند، و تعداد آنها بسته به توان باسکول متغیر است. ارتباط بین لودسل ها در باسکول های جاده ای از طریق وسیله ای با نام Junction Box یا جعبه تقسیم انجام می شود. وظیفه این قطعه الکترونیکی جمع آوری اطلاعات توزین از لودسل ها، یکسان سازی این اطلاعات و در نهایت انتقال آن به اندیکاتور یا نمایشگر باسکول است. پلاتفرم و یا صفحه اندازه گیری در باسکول های جاده ای معمولا از جنس بتن، فلز و یا ترکیبی از این دو است، که برای سهولت عبور و مرور خودروها به صورت پل و یا مسطح طراحی شده است، و به سرعت اطلاعات توزین را به خروجی باسکول جاده ای یا همان نمایشگر انتقال می دهد. توزین در انواع باسکول جاده ای یک فرایند دو مرحله ای است. بطوریکه وزن خودرو قبل و بعد از بارگیری محاسبه و ثبت می شود و با تفاضل این دو عدد می توان به وزن خالص بار دست یافت.

باسکول جاده ای آسان باسکول

صنایع باسکول سازیباسکول آسان از معتبرترین برندهای داخلی در صنعت توزین دیجیتال است، که در ساخت انواع ترازوها و باسکول های صنعتی دیجیتال فعالیت می کند. باسکول جاده ای شرکت آسان الکتریک پویا از جدیدترین و با کیفیت ترین باسکول های جاده ای داخلی است، که در ظرفیت های ۸۰ و ۱۰،۱۵،۲۰،۳۰،۵۰،۶۰ تن بسته به سفارش مشتری، تولید و نصب می شود. باسکول جاده ای آسان باسکول به علت استفاده از فونداسیون پیش ساخته و کوتاه نمودن فرایند نصب (در حدود یک ماه) به سرعت، مورد پذیرش صنایع باربری، ترانزیت کالا، شرکت های خودروسازی و پلیس راه ها قرار گرفت. قیمت مناسب، نصب سریع، استحکام بالا، جابجایی در کوتاه ترین زمان ممکن و دسترسی ساده به تمام قسمت های داخلی آن برای نظافت و تعمیر از مهمترین ویژگی های باسکول جاده ای آسان باسکول است.

قیمت باسکول جاده ای

قیمت باسکول جاده ای با توجه به ظرفیت توزین، دقت اندازه گیری، برند سازنده و قابلیت جابجایی تعیین می شود و این میزان در انواع باسکول جاده ای با توجه به قابلت ها و شرایط گارانتی و پشتیبانی آن بسیار عادلانه در نظر گرفته شده است. فروشگاه اینترنتی اسکیل سالهاست در عرضه انواع برندهای معتبر صنعت توزین و اندازه گیری فعالیت می کند، و اکنون این افتخار را دارد، تا به عنوان محبوبترین نمایندگی باسکول در کو تاه ترین زمان ممکن و طبق تعهدات شرکتی، باسکول جاده ای آسان باسکول را به دست خریدارانش در سراسر کشور برساند. متقاضیان خرید باسکول جاده ای با مراجعه به وب سایت این فروشگاه اینترنتی می توانند اطلاعات محصول انتخابی را مطالعه نمایند، و ضمن دریافت راهنمایی های لازم از کارشناسان مجرب این مجوعه، باسکولی متناسب با نیاز و بودجه خود خریداری نمایند.

[njwa_button id=”1704″]

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!